GladFriStark - med din hälsa som hävstång

bli din egen klapp på axeln/kick i rumpan!

Så här får du axlarna att sjunka OCH tid över!

Är du också trött på att ta nya tag med träning, hälsosam mat och goda vanor efter varje semester? Har du dåligt samvete, både för att du tränar och tar tid från annat och för att du inte tränar när du vet att du borde? Glömmer du att skratta och känner hur axlarna åker allt högre upp för att du vet att hälsan är så himla viktig, men du orkar liksom inte ta tag i den. Igen...

Du är inte ensam. Du är inte konstig. Och det går att göra något åt det! Jag har också varit där, haft för mycket att göra, för lite tid, varit missnöjd med min träning, mitt sätt att äta och min oförmåga att ta kontroll över mitt liv.

Jag är tacksam över att jag gjorde något åt det! Tänk vad som händer om du inte gör något? Då går livet, dina axlar hänger kvar uppe vid öronen, sömnen blir sämre, energin kommer inte tillbaka, du orkar inte det du vill, du hinner inte det du drömmer om och du kanske aldrig någonsin blir nöjd med dig själv och tillfreds med livet?!

Det här vinner du på att göra något åt din situation:

 • Du hittar glädjen i och till livet igen
 • Du får tillgång till din mentala och fysiska frihet
 • Du blir både mentalt och fysiskt stark
 • Du vågar lita på din magkänsla
 • Du får ett gott samvete och god nattsömn
 • Du slipper att ta nya tag om och om igen
 • Du får energi som räcker till allt det där du vill göra
 • Du får tid över
 • Du får avslappnade axlar som sjunker bort från öronen


The Magic Five


Jag har tagit fram The Magic five för din glädje, frihet och styrka och som dessutom låter dina axlar sjunka ner. De har allihop hälsan som hävstång och bäst av allt? De funkar!


 • svettas och flåsa
 • äta
 • vila
 • umgås
 • fira

Där har du dem, The Magic Five. Inga konstigheter alls, men ändå så svåra att få till på ett hälsosamt sätt som gör att du blir Glad Fri Stark. Nu har jag har paketerat ihop The Magic Five till en webbkurs med tre moduler. Det enda du behöver för att hänga med, utöver din egen kropp och knopp är en dator/smartphone för att kunna titta på filmer, ladda hem pdf:er samt lyssna på ljudfiler. Och ungefär 20 minuter/dag under de sex veckor kursen pågår. Och kursen? Den heter GladFriStark - med hälsan som hävstång.

Följer du kursplanen kommer du redan första dagen att känna skillnad och vara mer säker på vad du just du behöver för att vara Glad Fri Stark i det äventyr som livet är. Du kommer att få veta varför det är viktigt att svettas och flåsa och dessutom skapa en vettig träningsplan. Du kommer att få koll på bästa sättet att äta för dig och du kommer att kunna vila på jobbet utan att lata dig, umgås med dem som ger energi och du kommer att känna vilken betydelse tummen upp har.

Kursinnehåll: 

 • FFF - formel för framgång: fokus och förberedelser

Här lägger du grunden för din glädje, frihet och styrka så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig när det gäller din hälsa. Här rensar du undan hinder och skapar bästa förutsättningarna för att du ska lyckas svettas och flåsa, äta, vila, umgås och fira. Redan från dag ett gör du förbättringar!


 • Rutiner vs motivation

I andra modulen lär du dig att skapa hälsosamma rutiner samtidigt som du fortsätter att njuta av livet. Här får du också lära dig att motivation är inget du behöver leta efter, du är alltid redo att svettas och flåsa, äta, vila, umgås och fira! Och du får lära dig hur just du skaffar dig just de hälsosamma rutiner du behöver.


 • Ursäkta?!

I tredje och sista modulen har du satt fart mot ett liv som GladFriStark och dina axlar har redan sjunkt nedåt. Nu är du redo att avslöja dina egna ursäkter, som tidigare har lurat dig att inte lyckas skapa hälsosamt hållbara rutiner Använder du mina tips lyckas du!


Mer energi, tid över, axlar som sjunker ner och mer glädje, frihet och styrka i livet - låter det bra?

____________________________________

Så här säger de som har gått en variant av kursen (den utvecklas, precis som du och jag, till det bättre hela tiden):


Vill bara säga att den här målbilden som vi skulle rita är grym ju! Ju mer jag ser på den desto fler detaljer vill jag rita/skriva dit och jag ser mig själv DÄR redan. Jag målar upp de byggstenar jag behöver för min framgång, mitt mål. Så tack Malin för att du delar med dig av alla dessa konkreta tips - som fungerar om jag tar till mig dem och arbetar med dem utifrån mina förutsättningar och behov. (Therese)


Gå kursen GladFriStark. Du kommer att börja GÖRA det du mår bra av. Inte bara tänka på det. (Stina)


Du har verkligen fått mig att se mitt eget värde. Att värdesätta och relaxa.Tack för både pepp och att du delar med dig av din kompetens. (Anette)


Det jag gillar med Malin är att hon har en sund inställning till hälsa och motion och att hon får en medveten om att man äger sina egna val i livet. (Linda) 


Jag gillar att det räcker med 20 minuter per dag och att det ändå händer stora saker. (Marie)


Jag tänker ofta på dig Malin, och vilken fantastisk inspirationskälla du är. (Veronica)


Men, alla borde ju gå den här! Och du borde ta mer betalt!!! (Helena)

____________________________________Vi ses!

Malin Lundskog, hälsokreatören som peppar dig till hälsosam hållbarhet och glädje, frihet och styrka. 

PS. Axlar som åker nedåt, tid och energi över, träningsglädje, god sömn och inget dåligt samvete. Inte så illa på sex veckor?! För en hundring i veckan...

När börjar du?


Praise for this course:

Be the first to review this course.

Malin Lundskog
Malin Lundskog

About the instructor

Malin är hälsokreatören som hjälper dig att få tummen ur och sänka dina axlar. Hon är målbildstränare, coach, löpcoach, talare, författare, pt och har erfarenhet från att både komma sist i Göteborgsvarvet och en utmattningsdepression, vilket gör henne ödmjuk inför de hinder du möter på vägen mot ett liv som glad, fri, stark. Ett liv du inte vill ta semester ifrån!

What's included?

2 Videor
41 Texter
1 PDF
4 Audios
12.0

Use your Call To Action description to encourage students to sign up for your course

Sign up now!