Tjejgänget 2.0

en helt ny typ av hälsosam gemenskap

Nu tar jag in deltagare till omgången som startar 25 september kl 18.30. Anmälningsavgift 500:-  (resterande faktureras med tio dagars förfallodatum)
__________________________

Tjejgänget 2.0 - en helt ny typ av gemenskap för dig som: 

 • vill skaffa dig och behålla hälsosamma vanor. 
 • vet att du behöver pepp och support av andra som också vill lyckas, lika mycket som du.
 • vill lära dig att prioritera rätt
 • vill ha struktur och möjlighet att få rapportera till nåpon
 • vill ha hjälp att komma på fötter när du ramlar
 • vill ha någon att fira alla dina framgångar med
 • vill veta att du har stöttning när du behöver det
 • tycker att det är dags att lyckas skaffa hälsosamma vanor!
 • vill utvecklas
 • vill ha mer glädje, frihet och styrka i livet
 • är trött på skitsnack och quickfixar
 • är mogen men inte övermogen
 • vill snacka tjejsnack utan skitsnack

Vad ingår i Tjejgänget 2.0?

- 6 månaders medlemsskap
 - föreläsningar om aktuella ämnen som till exempel mentalt välbefinnande, träningsupplägg, motivation, kost, stress, klimakteriet, personlig utveckling, hemmaträning, rörlighet, glädje
- gästföreläsningar
- strukturerade 60-90 minuter långa möten online varannan vecka
- sluten facebookgrupp för tjejsnack i 2.0-anda
- boken GLAD FRi STARK.
- sekretess - det som händer i tjejgänget 2.0 stannar i tjejgänget 2.0 


Tjejgänget 2.0 är flera saker: 
Det är en grupp om max 12 personer där alla som är med är det för att peppa och peppas, stötta och stöttas, utmana och utmanas, fira och firas. Det är en grupp med en tydlig ledare där vi tillsammans hjälper varandra att nå våra hälsomål. I tjejgänget skapar vi fenomenal dynamik.

Vi fokuserar på hälsa, men vi gör det i ett väldigt brett perspektiv: du som vill minska stressen och du som vill börja springa är lika välkomna som du som vill börja äta bättre, gå upp eller ner i vikt, sova gott eller få mer energi. Och så vidare ...

Du kommer att få feedback och support och 12 vänner som hjälper dig att fokusera på rätt sak. Du får en strategi och struktur för de vanor som är bäst för dig och du får möjlighet att bolla med de som vill samma sak som du, eller de som redan har gjort samma sak som du vill göra. 

Och du får energi!

Men: det här är inte en kurs. Det är inte en workshop eller ett seminarium heller. Det är inte enbart rådgivning eller upplägg av träningsprogram heller. Det är mycket mer än så. Det är ... Tjejgänget 2.0! Ett glas bubbel med väninnorna och djupa samtal, glädjetårar och prat om hur sjutton en bär sig åt för att kunna leva livet medan det pågår. Det är mänskligt. Och det är riktigt hälsosamt båd fysiskt och mentalt! 

Kontakta mig för att få veta mer om strukturen på mötena, som kommer att vara effektiv i sin enkelhet. Mejla intresse och frågor till malin.l@halsamera.se eller ring mig på 0707-545624 så ser vi om tjejgänget 2.0 är något för dig. 

När, var, hur?

Jag öppnar upp för en ny grupp den 25 september kl 18.30 2018. Bonustillfällen för dig som redan är anmäld: 24/8 och 11/9!

Vi kör i sex månader med onlinemöten varannan vecka som inkluderar en kortare föreläsning och din stund i heta stolen. Utöver det har du tillgång till en stängd Facebook-grupp som jag hänger i en gång/vecka och svarar på frågor och så vidare. Du och resten av tjejgänget hänger i gruppen hur mycket ni vill!

I varje grupp är vi max 12 personer, du ansöker om plats redan nu genom att skicka mail till mig på malin.l@halsamera.se, jag kontaktar därefter dig för att lyssna på vad du vill och om mastermind är grejen för dig. 

25 september 2018 - 26 mars 2019

Dessutom får du: 

Boken GLAD FRi STARK!

Möjlighet att köpa individuell hälsopepp (vägledande samtal) av mig till specialpris.

Pris:

Värdet på Tjejgänget 2.0 är: 21 730:- 

- Strukturerade onlinemöten varannan vecka under sex månader inkl föreläsning
18 000:- 

 - Facebookgrupp, frågor och svar en timme/vecka 3 595:- 

 - Boken GLAD FRi STARK 135:-

Ordinarie pris: 15 075:-

Ditt pris: 12 575:-

Kompispris: vill du ha med dig en kompis i gemenskapen betalar hon endast 2 500:- 

Alla priser inkl moms

Anmälningsavgift 500:- resten via faktura med förfallodatum 10 dagar. Och ja: möjlighet till delbetalning finns!

Malin Lundskog
Malin Lundskog

Den ansvarsfulla gängledaren

Malin är hälsokreatören som hjälper dig att få tummen ur och sänka dina axlar. Hon är målbildstränare, coach, löpcoach, talare, författare, pt och har erfarenhet från att både komma sist i Göteborgsvarvet och en utmattningsdepression, vilket gör henne ödmjuk inför de hinder du möter på vägen mot ett liv som glad, fri, stark. Ett liv du inte vill ta semester ifrån!

Jag vill äntligen lyckas med mina goda vanor och vill ha vänner som stöttar mig och som firar mina framgångar med mig.  TJejgänget 2.0 är grejen för mig!

Jag vill vara med!